portofel minimalist cu clips

350,00 lei

  • 100% piele naturala
  • Ata cerata
  • Embosare nume, logo
  • O personalizare GRATUITA
  • Culoare Maro
  • Ambalaj Premiun Smallet

 

 

 

Portofel minimalist cu clips

 

Portofel minimalist cu clips- Un portofel modern, simplu cu clips pentru bancnote.

Incape in el buletinul, carduri si cash. Are un design placut si poate fi de asemenea personalizat.

 

La comanda putem realiza si alt model in functie de nevoia ta. Mai mult, daca doresti il putem face orice culoare si il poti personaliza discret orice mesaj, chiar si scris de mana.

Vei primi acest portofel minimalist cu clips ambalat intrun ambalaj premium si sigilat apoi cu ceara, pentru ca surpriza sa fie pe masura in caz ca este daruit cadou.

Timp mediu de producție și livrare: 5-8 zile. Daca doriti realizarea urgenta a portofelului cu clips va rugam sa ne precizati in comanda si il facem in cel mai scurt timp posibil.

 

PRODUSE PERSONALIZATE

Ai un model preferat de portofel din piele sau portcard din piele? Sau doresti un alt produs facut manual din piele?  Scrie-ne si il realizam. Mai mult, doresti sa ne vizitezi in atelierul nostru? Te asteptam oricand cu drag. Ne poti suna sau ne poti lasa un mesaj in pagina de contact.

Doresti sa realizezi produse personalizate pentru partenerii tai de business sau clientii tai, contacteaza-ne pe mail pentru o oferta. Putem produce o gama larga de produse personalizate si pentru mediul business.

 

 

Poti vedea toate portofelele noastre aici.

Ne poti gasi si pe: InstagramFacebook / Youtube

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „portofel minimalist cu clips”