Portofel Minimalist Buletin - Maro

350,00 lei

  • 100% piele naturala
  • Ata cerata
  • Embosare nume, logo
  • O personalizare GRATUITA
  • Culoare Maro
  • Ambalaj Premiun Smallet

 

 

Portofel Minimalist Buletin – Maro

 

Portofel Minimalist Buletin  – Un portofel minimalist pentru buletin realizat din dorinta de a varia modelul de portcard in care sa incapa cartea de identitate. Isi pastreaza simplitatea, poate fi personalizat discret si este la fel de functional ca si un portofel pentru buletin, doar ca nu i-am incarcat cu buzunare inutile. Pot incapea in el bancnote, buletinul si 3 carduri.

Este simplu, practic si poate fi personalizat cu ce il doresti pentru a fi un cadou cat mai personal in cazul in care vrei sa il dariuesti.  Mai mult, daca doresti il putem face orice culoare si il poti personaliza discret orice mesaj, chiar si scris de mana.

Portofelul minimalist buletin va fi ambalat intrun ambalaj premium si sigilat apoi cu ceara, pentru ca surpriza sa fie pe masura.

Timp mediu de producție și livrare: 5-8 zile. Daca este urgent va rugam sa ne precizati in comanda si il realizam in cel mai scurt timp posibil.

 

PRODUSE PERSONALIZATE

Ai un model preferat de portofel minimalist sau  portcard din piele? Sau doresti un alt produs facut manual din piele?  Scrie-ne si il realizam. Mai mult, doresti sa ne vizitezi in atelierul nostru? Te asteptam oricand cu drag. Ne poti suna sau ne poti lasa un mesaj in pagina de contact.

Doresti sa realizezi produse personalizate pentru partenerii tai de business sau clientii tai? Contacteaza-ne pe mail pentru o oferta. Putem produce o gama larga de produse personalizate si pentru mediul business.

 

 

Poti vedea toate portofelele noastre aici.

Ne poti gasi si pe: InstagramFacebook / Youtube

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Portofel Minimalist Buletin – Maro”