Portofel maro superdaddy

400,00 lei

  • 100% piele naturala
  • Ata cerata
  • Embosare nume, logo
  • Personalizare GRATUITA
  • Culoare Maro
  • Ambalaj Premiun Smallet

 

 

Portofel maro SuperDaddy

 

Portofel maro SuperDaddy – Un portofel realizat pentru un cadou, simplu, personalizat pentru un Super Daddy. Un cadou pentru tatici personalizat, daruit de ziua acestuia.

Are compartimente pentru bani, carte de identitate, carduri. Este simplu, practic si poate fi personalizat cu ce il doresti pentru a fi un cadou cat mai personal. Mai mult, daca doresti il putem face orice culoare si il poti personaliza discret orice mesaj, chiar si scris de mana.

Portofelul maro SuperDaddy  va fi ambalat intrun ambalaj premium si sigilat apoi cu ceara, pentru ca surpriza sa fie pe masura.

Timp mediu de producție și livrare: 5-8 zile. Daca este urgent va rugam sa ne precizati in comanda si il realizam in cel mai scurt timp posibil.

 

PRODUSE PERSONALIZATE

Ai un model preferat de portofel din piele sau portcard din piele? Sau doresti un alt produs facut manual din piele?  Scrie-ne si il realizam. Mai mult, doresti sa ne vizitezi in atelierul nostru? Te asteptam oricand cu drag. Ne poti suna sau ne poti lasa un mesaj in pagina de contact.

Doresti sa realizezi produse personalizate pentru partenerii tai de business sau clientii tai, contacteaza-ne pe mail pentru o oferta. Putem produce o gama larga de produse personalizate si pentru mediul business.

 

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Portofel maro superdaddy”