Portofel Clasic Personalizat

450,00 lei

  • 100% piele naturala
  • Ata cerata
  • Embosare nume, logo
  • O personalizare GRATUITA
  • Culoare Maro
  • Ambalaj Premium Smallet

 

 

Portofel Clasic Personalizat

 

Portofel Clasic Personalizat – Un portofel realizat pentru un cadou, simplu, personalizat.

Un portofel clasic, barbatesc, personalizat cu cerintele clientului. S-a dorit un portofel simplu, cu loc pentru cartea de indentitate, carduri si bani.

La comanda putem realiza si alt model in functie de nevoia ta. Mai mult, daca doresti il putem face orice culoare si il poti personaliza discret orice mesaj, chiar si scris de mana.

Portofelul barbatesc va fi ambalat intrun ambalaj premium si sigilat apoi cu ceara, pentru ca surpriza sa fie pe masura.

Timp mediu de producție și livrare: 5-8 zile. Daca este urgent va rugam sa ne precizati in comanda si il realizam in cel mai scurt timp posibil.

 

PRODUSE PERSONALIZATE

Ai un model preferat de portofel din piele sau portcard din piele? Sau doresti un alt produs facut manual din piele?  Scrie-ne si il realizam. Mai mult, doresti sa ne vizitezi in atelierul nostru? Te asteptam oricand cu drag. Ne poti suna sau ne poti lasa un mesaj in pagina de contact.

Doresti sa realizezi produse personalizate pentru partenerii tai de business sau clientii tai, contacteaza-ne pe mail pentru o oferta. Putem produce o gama larga de produse personalizate si pentru mediul business.

 

Poti vedea toate portofelele noastre aici.

Ne poti gasi si pe: InstagramFacebook / Youtube

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Portofel Clasic Personalizat”