Intrebari Frecvente

INTREBARI FRECVENTE

 

Cum fac o comanda?

Comanda poate fi facuta:

  • Prin adaugarea produsului dorit in cosul de cumparaturi si completarea formularului cu datele necesare legate de numarul de produse,  livrare, facturare sau alte detalii legate de personalizarea produsului, daca este cazul
  • Prin transmiterea datelor despre produsul dorit in formularul de contact.
Cum poate fi personalizat un produs?

Exista doua tipuri de personalizare din care poti alege:

  • Personalizare prin broderie
  • Personalizare prin stantare

Produsele Smallet pot fi personalizate cu nume, initiale, logo, si orice alt element grafic dorit, cu mentiunea sa fie cat mai simplu, pentru un efect mai bun.

In functie de dimensiunea si personalizarea dorite, iti vom recomanda tipul de pelrsonalizare potrivit.

Unde pot vedea produsele in format fizic, inainte de a da o comanda?

Te asteptam cu drag la atelierul nostru de pe Calea Giulesti nr. 14, insa, nefiind un showroom, vizita se poate face cu programare in prealabil.

De asemenea, o parte dintre produsele Smallet sunt comercializate prin intermediul partenerilor nostri: My Romanian Store, Neogalateca, libraria Librio.

In cat timp voi primi produsul de la comanda ferma?

Timpul mediu de productie si livrare este de 3-5 zile lucratoare, insa acesta poate varia in perioadele aglomerate (de exemplu de sarbatori) sau in functie de volumul comenzii. De asemenea, in cazul in care produsele se afla deja pe stoc, timpul de livrare se poate reduce la 2-3 zile sau in aceeasi zi in cazul in care ridicarea se face direct de la atelierul Smallet.

In cazul portofelelor, ambalajul se comercializeaza si separat? Care este pretul?

Fiecare portofel Smallet beneficiaza de un ambalaj elegant, potrivit pentru cadouri. Acesta este inclus in pretul produsului. Cutiile nu se comercializeaza separat.

Daca-mi doresc un anumit tip de produs pe care nu-l regasesc pe site sau ajustari la un produs existent, se poate realiza?

Da, suntem deschisi sa facem si produse la comanda. Contacteaza-ne si discutam toate detaliile necesare.

Pentru orice alte intrebari, ne poti contacta oricand.