Cadou personalizat, pachet smallet Duet, Maro, Piele

220,00 lei

Un cadou personalizat compus din portofel pentru carduri, minimalist, atent lucrat, in care iti poti tine cardurile indispensabile si ceva cash si breloc personalizat, realizat din aceeasi piele.

CADOU PERSONALIZAT – Portcard si breloc

Un cadou personalizat, reazlizat din 2 parti. Un portcard Smallet, unisex, minimalist, ideal pentru barbatii care doresc sa reduca dimensiunile buzunarelor sau doamnele care doresc sa isi lase geanta acasa si sa aiba la ele doar strictul necesar.

Si in breloc personalizat, realizat din aceeasi piele din care a fost realizat si portcardul.

Astfel poti darui un set de 2 produse, atent lucrate si personalizate. Si chiar daca isi uita portofelul acasa, isi va reaminti de tine cand tine cheile in maina, impreuna cu brelocul de la Smallet.

Iti poti personaliza portofelul si brelucul cu mesajul dorit, acesta fiind realizat prin emobosare. (prin presare si caldura cu stanta pe care o realizam pentru tine)

Stiind ca majoritarea produseler noastre sunt facute cadou, am pregatiti pentru tine si o cutie simplă și elegantă, sigilata, numai buna de cadou. Atat portcardul cat si brelocul au cutia lor separata.

Pentru acest portofel original Smallet folosim o singură bucată de piele pe care o infasuram in jurul sau, ii facem doar o cusatura puternica, realizand un design minimalist. Iti poti adauga cardurile indispensabile in buzunarul exterior, impaturi banii in buzunarul opus și cardurile mai puțin folosite în interiorul buzunarului central. Sau dacă ai mai multe facturi pe care trebuie sa le pastrezi, poti utiliza buzunarul central pentru acestea si buzunarele exterioare pentru carduri si cash.

Fiind un portofel slim, se potrivește confortabil în buzunarul din față sau din spate, langa telefon, precum și în palma mâinii tale.
Dacă porti unul dintre aceste portofele slim – Smallet timp de o săptămână, te vei întreba de ce ai tinut toate acele lucruri inutile din vechiul portofel tommy hilfinger sau samsonite voluminos si inconfortabil în toți acești ani.

Portofelul pentru carduri Smallet este tăiat și cusut manual folosind piele de calitate superioara si ata cerata importata din SUA. Acest portofel va îmbătrâni frumos în timp, nu se va rupe și se va mula in forma conținutului acestuia.

Asemenea si brelocul, taiem o piele pe care, daca este prea subtire o intarim sau o dublam. Asta doar dupa ce ne-am asigurat ca este personalizat cu ceea ce iti doresti.

Timp mediu de producție și livrare: 3-5 zile.

 

 

PRODUSE PERSONALIZATE

Ai un model preferat de portofel pentru carduri? Sau doresti un alt produs facut manual din piele?  Scrie-ne si incercam sa il realizam. Mai mult, doresti sa ne vizitezi in atelierul nostru? Te asteptam oricand cu drag. Ne poti suna sau ne poti lasa un mesaj in pagina de contact.

Doresti sa realizezi produse personalizate pentru partenerii tai de business sau clientii tai, contacteaza-ne pe mail pentru o oferta.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cadou personalizat, pachet smallet Duet, Maro, Piele”