Breloc Maro - Soundwave

80,00 lei

  • Breloc personalizat
  • 100% piele naturala
  • Culoare maro
  • Personalizare GRATUITA
  • Ambalaj Premium Smallet
  • Marime: 6X2,5CM

 

Breloc Maro – Soundwave

Brelocuri personalizate cu soundwaves – un accesoriu care nu se demodeaza niciodata. A venit ca o cerere a unei cliente Smallet, care ne-a rugat sa realizam o personalizare deosebita. O amprenta vocala. Apoi am vazut ca exista tatuaje, accesorii precum pandantive sau bratari personalizate cu amprente vocale. O solutie inedita pentru a face o declaratie.

Daca ai un mesaj personalizat, o amprenta vocala, un QR code, un logo, semnatura ta sau chiar si scrisul tau de mana noi il putem embosa sau broda pe piele. Astfel vom face un produs unic, nu doar prin realizarea lui 100% manuala ci si prin mesajul pe care il personalizam.

Mai ales cand este vorba de brelocuri personalizate, acestea capata un accent personal si devin un accesoriu pe care vrei sa il porti mereu cu tine. Mai mult, posesorul lui il poate vedea in orice moment al zilei.

Daca vrei sa faci un cadou personalizat cu un mesaj pe care sigur il va tine minte, cumpara-i un breloc personalizat din piele si iti va vedea mesajul cel putin de 2 ori pe zi.

Acest produs a fost facut la comanda, putem personaliza propriul tau mesaj.

Timp mediu de producție și livrare: 3-5 zile.

Ambalaj Premium:

In cazul in care vrei sa o faci cadou nu trebuie sa te gandesti cum il ambalezi deoarece brelocul din piele este asezat cu atentie in ambalajul Smallet premium, pe care il sigilam apoi cu ceara. Astfel vei crea o experienta unica pentru cel care va primi cadoul personalizat. Cu siguranta surpriza va fi pe masura. Poti vedea ambalajul in pozele de produs.

Produse personalizate:

Ai un model preferat de breloc personalizat din piele? Sau doresti un alt produs facut manual din piele?  Scrie-ne si incercam sa il realizam. Mai mult, doresti sa ne vizitezi in atelierul nostru? Te asteptam oricand cu drag. Ne poti suna sau ne poti lasa un mesaj in pagina de contact.

Doresti sa realizezi produse promotionale personalizate pentru partenerii tai de business sau clientilor tai, contacteaza-ne pe mail pentru o oferta B2B.

Dimensiuni 6 × 2.5 × 0.5 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Breloc Maro – Soundwave”