Breloc Model H Albastru

80,00 lei

  • Breloc personalizat
  • 100% piele naturala
  • Culoare albastra
  • Personalizare GRATUITA
  • Ambalaj Premium Smallet
  • Marime: 6X2,5CM

 

Brelocuri personalizate logo

Brelocuri personalizate cu logo, lucrate  100% manual din o bucată de piele groasă, calitativa si cusute cu ata cerata, importata din SUA.

Brelocurile din poze au embosat reprezentativ pe ele hora de fete, un motiv traditional romaneasc care  este legat de lune, seductiesi fertilitate.  Personalizarea brelocului se poate face incepand de la culoarea pielii din care il realizam. Apoi poti alege culoarea atei pe care o folosim precum si mesajul pe care il doresti.

Fie ca este echipa favorita, logo-ul firmei sale, numele, initialele sau un mesaj scris de mana pe care noi il embosam pe produsul comandat, acesta va avea atat un puternic impact vizual cat si emotional pentru cel care il primeste. De aceea, cand daruim un accesoriu personalizat, daruim o parte din noi.

De asemenea brelocurile din piele sunt un accesoriu modern si clasic in acelasi timp.  Mai ales cand este vorba de brelocuri personalizate, acestea capata un accent personal si devin un accesoriu pe care vrei sa il porti mereu cu tine.

Daca vrei sa faci un cadou personalizat cu un mesaj pe care sigur il va tine minte, cumpara-i un breloc personalizat din piele si iti va vedea mesajul cel putin de 2 ori pe zi.

Timp mediu de producție și livrare: 3-5 zile.

Ambalaj Premium:

In cazul in care vrei sa o faci cadou nu trebuie sa te gandesti cum il ambalezi. Noi punem brelocul din piele cu atentie in ambalajul Smallet premium, pe care il sigilam apoi cu ceara. Astfel vei crea o experienta unica pentru cel care va primi cadoul personalizat. Cu siguranta surpriza va fi pe masura. Poti vedea ambalajul in pozele de produs.

Timp mediu de producție și livrare: 3-5 zile.

Produse personalizate:

Poti gasi aici mai multe modele de brelocuri personalizate. Ai un model preferat de breloc personalizat din piele?  Sau doresti un alt produs facut manual din piele?  Scrie-ne si incercam sa il realizam. Mai mult, doresti sa ne vizitezi in atelierul nostru? Te asteptam oricand cu drag. Ne poti suna sau ne poti lasa un mesaj in pagina de contact.

Doresti sa realizezi produse promotionale personalizate pentru partenerii tai de business sau clientilor tai, contacteaza-ne pe mail pentru o oferta B2B.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Breloc Model H Albastru”